Expositie ‘WAR – My personal Story’

Geplaatst: 1 december 2010 in Nieuws

Van 12 december 2010 tot en met 6 maart 2011 exposeert fotojournalist Eddy van Wessel met zijn fotoreportage over getroffen oorlogsgebieden in fotogalerie ‘In de Gewelven’ in kasteel Woerden.

Eddy van Wessel laat in zijn fotoexpositie de realiteit van de getroffenen in de oorlog zien. Niet alleen de slagvelden komen hierbij naar voren ook maar het complete verhaal van de impact die oorlog heeft op een volk. De fotograaf komt met pakkende, confronterende beelden die op hun harde realiteit worden vastgelegd.

Eddy van Wessel (1965) fotografeert in oorlogsgebieden en gaat daarbij op zoek naar de menselijke gevolgen. Hij maakte reportages in onder andere Afghanistan, Irak en Tsjetsjenië. Met zijn foto’s publiceert hij veelal in Vrij Nederland en dagblad Trouw en in buitenlandse media zoals Stern, Le Monde en Washington Post Magazine. Het werk van Van Wessel is meerdere malen bekroond, waaronder twee keer een benoeming tot ‘fotograaf van het jaar’.

De Expositie ‘WAR – My personal Story’ is gevestigd in de kelders van Kasteel Woerden. Toegang is gratis. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 12:00 tot 21:00 uur. Zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Meer informatie over de expositie kun je vinden opwww.fotogalerieindegewelven.nl

(Bron: Zoom.nl)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s