Canon gaat aanpassingen aan 5DmkII en 7D uitvoeren op verzoek

Geplaatst: 2 december 2010 in Nieuws

Canon gaat gebruikers van de EOS 5DmkII en de EOS 7D aanbieden om tegen betaling een aanpassing aan de camera te maken waardoor het per ongeluk veranderen van de camera mode niet meer mogelijk is. De EOS 5DmkII en EOS 7D krijgen dan, net als standaard bij de EOS 60D, een knopje op de mode knop zodat deze alleen nog maar te bedienen is wanneer het knopje is ingedrukt.

Sinds het uitkomen van de EOS 5DmkII en EOS 7D klagen sommige mensen er over dat ze per ongeluk de camera in de verkeerde mode zetten zonder dit op tijd door te hebben. Om aan de wensen van die gebruikers tegemoet te komen zal Canon de betreffende camera’s tegen betaling ombouwen zodat dit niet meer per ongeluk kan gebeuren. Om de mode knop dan te verzetten moeten gebruikers eerst een klein drukknopje naar beneden drukken en pas daarna kan men beweging krijgen in de ronde draaiknop.

In Amerika zal deze service worden aangeboden voor een bedrag van $110,00 en kunnen gebruikers vanaf 6 december terecht voor deze aanpassing. Wanneer Nederland hiermee komt is, net als de prijs die men hier zal gaan rekenen, nog niet bekend gemaakt.

(Bron: Spiegel Reflex Magazine.nl)

Advertenties
reacties
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Daniël Martens, Edwin Rooseboom. Edwin Rooseboom said: #Canon gaat aanpassingen aan #5DmkII en #7D uitvoeren op verzoek http://j.mp/fZt4DR #fotografie #foto […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s