Meer dan acht miljard foto’s op Photobucket

Geplaatst: 19 december 2010 in Nieuws

Photobucket telt sinds deze week meer dan acht miljard foto’s. ’s Werelds grootste foto- en video deelsite kent een constante groei sinds de oprichting in 2003. Per dag worden er vier miljoen foto’s geüpload naar photobucket.com.

Sinds januari 2010 is het aantal uploads van mobiele apparaten zoals smartphones met vierhonderd procent gestegen. Met name het grote aantal Android-telefoons in de Verenigde Staten hebben bijgedragen aan deze groei. Ook het gebruik van Photobucket’s ‘auto-uploading technologie’ is van grote invloed geweest, omdat daardoor foto’s gemaakt met een smartphone automatisch geüpload worden naar het profiel van de gebruiker.

Acht miljard
“Acht miljard is een ongelooflijke mijlpaal en dat hebben we te danken aan onze trouwe gebruikers”, aldus CEO Tom Munro. “Wij verwachten dat de trend van fotografen met mobiele apparaten doorzet op grote schaal en we zullen dus blijven werken aan het verbeteren van de website en het uploadproces.” Photobucket heeft meer dan honderd miljoen gebruikers wereldwijd.

(Bron: Digifotopro.nl)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s