Workshop Kids Fotografie.

Geplaatst: 29 december 2010 in De basis van fotografie, Nieuws, Tips

In samenwerking met Ukkepukken organiseert Vlakke Land Fotografie begin 2011 de unieke workshop Kids Fotografie. Een workshop in twee delen voor iedereen die zijn of haar kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes goed op de foto wil leren zetten.

Tijdens de workshop groei je van het maken van een leuke foto naar het maken van een goede en leuke foto. Doel van de workshop is om betere foto’s te gaan maken van je kinderen. Je leert om dierbare momenten vast te leggen, de sfeer van een moment te vangen in beeld en hoe je deze foto’s met je omgeving kunt delen op bijvoorbeeld Hyves, blogs of Twitter. De workshop bestaat uit twee dagdelen, een theoretisch deel en een praktijkdeel. Uiteindelijk bestellen we voor alle deelnemers hun beste foto die ze tijdens de workshop hebben gemaakt op canvas.

Bezoek de website voor meer informatie of inschrijvingen

Advertenties
reacties
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Pim Rigter. Pim Rigter said: RT @zin_en_onzin: #Tip #Workshop Kids #Fotografie ism @Ukkepukken. Inschrijven vanaf nu! #Leuk! Please RT http://bit.ly/ihXCgN #Workshop … […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s