Politicus fotografeert eigen moordenaar

Geplaatst: 11 februari 2011 in Nieuws

Niet alleen de mooiste foto’s worden vaak gemaakt op onverwachte momenten, ook de dodelijkste. De lokale Filipijnse politicus Reynaldo Dagsa werd tijdens een oud & nieuwfeest doodgeschoten, maar had een fractie daarvoor zijn moordenaar al gefotografeerd.

Reynaldo Dagsa was bestuurder in Barangay 35, een buitenwijk van de hoofdstad Manilla. Terwijl hij feest aan het vieren was in verband met de jaarwisseling, schoot hij een foto van zijn vrouw en twee dochters. En zijn moordenaar. Op de achtergrond van de foto zie je de dader – net bezig zijn wapen te richten – en zijn handlanger. Onbewust legde Reynaldo daarmee het moment van zijn eigen moordaanslag vast.

Opgepakt

De ongelukkige politicus overleed onderweg naar het ziekenhuis. De lokale politie heeft vandaag  laten weten dat de ‘vermoedelijke’ dader inmiddels is aangehouden. Veel twijfel over zijn identiteit zal er echter niet bestaan, omdat hij met zijn gezicht op de foto staat. Hij werd dan ook gearresteerd nadat de familie van Reynaldo de foto had overgedragen aan de politie. De eveneens gefotografeerde handlanger is ook opgepakt. Het motief voor de moord is nog onduidelijk.

(Bron: Digifotopro.nl)

Advertenties
reacties
  1. […] This post was mentioned on Twitter by Janneke Homan, Edwin Rooseboom. Edwin Rooseboom said: #Bizar , politicus die zijn eigen moordenaar fotografeert. http://bit.ly/hA6AFY #Foto #Fotografie […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s