Tamron lanceert virtuele fotogalerie

Geplaatst: 2 april 2011 in Nieuws

Tamron USA lanceert MyPhotoExhibits, een nieuwe manier om je werk online te presenteren in een virtuele tentoonstellingsruimte. Meubels, lijsten, verlichting en de vloerbedekking; je richt je galerie zelf in.

Naast de vele websites waarop je je werk aan de buitenwereld kunt tonen, geeft objectieven­fabrikant Tamron nu de mogelijkheid om dat ook in drie dimensies te doen. Het project heetMyPhotoExhibits (MPE) en is gratis te gebruiken.

Eigen smaak

Nadat je een account hebt aangemaakt kunt je aan de slag met de inrichting van je galerij. Je kunt een avatar aanmaken, je biografie en afbeeldingen uploaden en de tentoonstellingsruimte naar eigen smaak inrichten. Je kunt bovendien op elk moment een nieuwe expositie toevoegen.

Delen

Als je je expositie klaar hebt voor het publiek, geeft MyPhotoExhibits je de mogelijkheid om een uitnodiging via sociale media te verspreiden. Je publiek kan je tentoonstelling dan bezoeken en een reactie achterlaten in het gastenboek.

App

Om het concept compleet te maken lanceert Tamron ook een app voor je iPhone waarmee je onderweg tentoonstellingen kunt bekijken en delen. Met de gratis app krijg je toegang tot de tentoonstellingruimtes.

(Bron: Digifotopro.nl)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s