Gratis e-book over straatfotografie

Geplaatst: 1 augustus 2011 in Tips
 

Fotograaf Thomas Leuthard heeft zijn e-book over straatfotografie gratis beschikbaar gesteld. In het boek behandelt hij alle aspecten van deze tak van fotografie vanuit zijn eigen werkwijze.

Leuthard was al eerder blogger voor de website 500px en besloot na een aantal positieve reacties een boek te schrijven en dit gratis beschikbaar te stellen als download. In ‘Going Candid…’ beschrijft hij niet alleen zijn manier van werken, maar geeft hij ook nuttige tips over onder andere de marketing van je foto’s en het gebruik van fotowebsite Flickr. Wist je al hoe je foto de meeste kans maakt om uitgekozen te worden voor Explore (de 500 ‘beste’ foto’s van de dag op Flickr)? Is het erg dat je foto rondzwerft op het internet? Thomas Leuthard legt het je uit.

Uiteraard bevat het boek ook foto’s. Vrijwel elke pagina wordt opgevrolijkt door Leuthards eigen straatfoto’s. Prima zomerleesvoer voor op je iPad, Android-tablet of gewoon op je pc. Je kunt het e-book downloaden op de website van de fotograaf.

Thomas Leuthard

Thomas Leuthard

Foto’s © Thomas Leuthard

(Bron: DigifotoPro.nl)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s