Nik brengt Snapseed naar iPhone en halveert prijs Viveza 2

Geplaatst: 3 augustus 2011 in Nieuws, Tips

De fotografie-app Snapseed was tot voor kort alleen verkrijgbaar voor de iPad, Nik Software maakt de applicatie nu ook geschikt voor de iPhone. Daarnaast halveert Nik de prijs van haar populaire plug-in Viveza 2.

Met Snapseed kun je foto’s bewerken en delen. Je hebt met de app controle over belichting, contrast, saturatie, uitsnede en de mogelijkheid effect-filters toe te passen op de foto. De applicatie was al voor de iPad beschikbaar maar is nu ‘universeel’ gemaakt, zodat deze ook op je iPhone te gebruiken is.

Snapseed maakt gebruik van Nik’s U Point-techniek. Met deze techniek kun je door middel van controlepunten bepaalde delen van je foto een aparte aanpassing geven, zonder daarbij eerst tijdrovende selecties te hoeven maken.

Deze techniek en de relatief grote controle die je hebt over de foto maken Snapseed één van de meest uitgebreide fotografie-apps voor iOs. De app kost 3,99 euro en is te downloaden in de App Store.

NIK Snapseed

Viveza 2

De belangrijkste producten voor Nik Software blijven de plug-in’s die zij maken voor Photoshop, Lightroom, en Aperture. De plug-in’s zijn geliefd maar ook vrij prijzig. Om je wat tegemoet te komen heeft Nik Software de prijs van Viveza 2 fors verlaagd naar 99,95 euro, de helft van wat Viveza 2 voorheen moest kosten.

Viveza 2 is een plug-in waarmee je meer controle krijgt over de kleur en het licht in de foto. Door middel van de U Point-technologie moet het mogelijk zijn sneller en doeltreffender het gewenste effect te bereiken. Nik biedt via haar website de mogelijkheid om een gratis probeerversie te downloaden, zodat je in 15 dagen kunt uitvinden of Viveza 2 voor jou een nuttige toevoeging is op Photoshop, Lightroom of Apperture.

Nik Viveza 2

(Bron: Digifotopro.nl)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s