Dirk Wolf presenteert serie ‘Triggerfinger’ in België

Geplaatst: 21 november 2011 in Nieuws
Tags:, , , , ,

Het is al bijna een jaar geleden dat wij met fotograaf Dirk Wolf spraken. Hij vertelde toen onder meer over zijn serie van de band Triggerfinger. 17 november 2011 opent hij opnieuw een tentoonstelling van de serie. Ditmaal in België, Gent.

Ruim twee jaar lang volgde Dirk de band Triggerfinger, met als hoogtepunt het meereizen naar Los Angeles waar de bandleden hun laatste album opnamen. Dirk vertelde ons eerder over de serie: ‘Het aparte is dat dit precies de serie is die zich op de grens tussen werk in opdracht en vrijwerk afspeelt. Ik begon de serie die puur uit persoonlijke interesse. Ik ben meegegaan naar Los Angeles en volgde de band bij een aantal optredens en opnames. Pas later is het idee gekomen om er een boek van te maken en dat op de markt te brengen.’

Voor de serie ontving Dirk de Lex van Rossen Award 2011

Dirk Wolf
Foto© Dirk Wolf

Tentoonstelling

Op donderdag 17 november 2011 wordt de tentoonstelling bij het KunstplatformZebrastraat te Gent, om 20.00 uur feestelijk geopend. Tot 1 januari 2012 kun je de expositie bezoeken op donderdag van 18.00 tot 24.00 uur en in het weekend van 14.00 tot 18.00 uur.

(Bron: DigiFotoPro)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s